AprilVintern har lämnat oss ur sitt grepp men om det är för den här gången eller om den ska knäcka den siste optimisten med lite snöstorm och pinande vind återstår att se, hur som helst så är det riktigt trevligt påskväder här, jag sitterr på jobbet och har lite tid över, jobba en påsk? jo det går an, påsken har aldrig varit mer än ledighet för mig, själva högtiden i sig har kommit av sig lite, julen har egentligen samma tema men är hysterisk på sitt sätt, dock är det trevligt att träffas och äta bra och det kan man sakna en sån här gång, det är snart midsommar och den högtid som jag absolut inte vill jobba, ingen kristen högtid utan mer åt det äldre asagudarnas variant på firande. kanske inte det senare som lockar längre utan god mat , värmen som ibland är med oss, familjen, släkten och vännerna, man ska vara så många som möjligt det får bli hur många som helst egentligen.

Torpet ska börja fixas till på allvar i år, det används under hösten och vintern och behöver göras i ordning inga avancerade saker men allting tar sin tid, börjar med köket, det mesta av rivningen är klarnu ska det isoleras och se till så väggarna är raka vilket kan låte enkelt men kan bli ett projekt i sig, spisen ska bytas ut så man kan elda ordentligt, golv och tak tar vi sist.

Åker ut på tisdag eller onsdag för att hugga ved och mäta upp väggarna, går det som planerat så har vi kommit en bit på vägen innan månaden är slut sen får man väl klippa gräs för att hålla den i gott skick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0